highlight left
highlight right
Skip to content

Öppettider: Mån – fre: 9:00 – 18:00, stängt lör – sön

Integritetspolicy

Insamling och bearbetning av personuppgifter

Personuppgiftsansvarig är Bergmans Motor AB, organisationsnummer 556430-7212, Kornellgatan 2, 507 31 Brämhult. Telefon 033-230010. info@bergmansmotor.se.

Vi följer gällande dataskyddslagstiftning och övriga tillämpliga regelverk vid behandling och bearbetning av personuppgifter. Vi samlar endast in personuppgifter som du själv lämnar till oss när du registrerar dig, fyller i formulär skickar e-post, när du beställer produkter eller tjänster, gör förfrågningar om beställt material eller liknande då du själv valt att lämna informationen till oss.

Personuppgifterna samlas in och behandlas i syfte att administrera den åtgärd som du har begärt, eller enligt vad som krävs enligt lag, och lagras inte längre än den tid som krävs för att fullgöra detta syfte. Utöver det kan dina uppgifter användas i det syfte att:

  • Förbättra vår hemsida
  • Förbättra vår kundservice och ditt behov av hjälp
  • Kontakta dig via e-post
  • Administrera ett erbjudande, en offert eller en undersökning
  • Köp/användarprofil

När du gör ett köp och/eller skapar en användarprofil förser du oss med uppgifter som kommer att lagras och användas för att slutföra ditt köp. Dessa uppgifter kan också komma att användas av oss internt för uppföljning och för att förbättra vårt erbjudande/tjänst. I detta syfte lagrar vi följande information:

  • Namn och identifikationsnummer (personnummer, nationellt id eller organisationsnummer)
  • Adress-uppgifter
  • Telefonnummer och e-post
  • IP-adress och information om din användning av vår webbplats
  • Information om vilka av våra varor eller erbjudanden du varit intresserad av
  • Uppgifter om dina inköp

Vi kommer inte att lagra dina personuppgifter under längre tid än vad som är nödvändigt för att uppfylla de ändamål som anges ovan eller så länge vi är skyldiga att lagra dina personuppgifter enligt lag.

Säkerhet

Vi är angelägna om att dina personuppgifter behandlas säkert. Vi tillämpar vi de tekniska och organisatoriska åtgärder som krävs för att skydda de personuppgifter vi behandlar enligt gällande dataskyddslagstiftning.

Hävningsrätt

Du har rätt att när som helst dra tillbaka ditt medgivande att använda dina personuppgifter i framtiden eller begära rättelse av dina personuppgifter som vi behandlar. Skicka i sådant fall ett e-postmeddelande eller ring oss enligt nedanstående kontaktuppgifter. Samma sak gäller om du önskar radera eller flytta dina personuppgifter. En administrativ kostnad utgår vid fler registerutdrag än ett per år.

Kakor

För att ge dig som besökare en bättre upplevelse av vår webbplats använder vi kakor. En kaka är en liten textfil som lagras på din dator och som innehåller information. Om du inte vill ha några kakor kan du ställa in detta i din webbläsare. En sådan inställning kan innebära att vissa funktioner på webbplatsen inte kommer att fungera. Ytterligare information om kakor finns på Post- och telestyrelsens webbplats, www.pts.se.

Delning av data till tredje part

Google Analytics & Google Tag manager (webbanalys)

Vår webbsida använder Google Analytics och Google Tag Manager.

Med Google Analytics analyseras din användning av vår webbplats. Informationen som samlas in är anonym och kan inte härledas till dig som person. Informationen som samlas in av kan vara information om vilka sidor på vår webbplats som du besökt, din typ av webbläsare, dina språkinställningar, ditt operativsystem, din skärmupplösning  mm. Informationen används endast i syfte att förbättra vårt erbjudande/tjänst

Personuppgiftsombud:

Bergmans Motor AB

Benny Svensson

Kornellgatan 2

507 31 Brämhult

033-230010

benny@bergmansmotor.se

Vi förbehåller oss rätten att göra ändringar vid behov.